Narkotikapåverkad 18-åring bar kniv vid Läckögrillen

En 18-årig man åtalas för brott mot knivlagen  och ringa narkotikabrott efter att han den 10 september i år haft en kniv på sig vid Läckögrillen på Läckögatan i Lidköping samtidigt som han varit påverkad av narkotika.

Mannen ska enligt åtalet haft en fällkniv på sig som var ägnat att användas som vapen vid brott mot liv eller hälsa. Förutom brott mot lagen om förbud beträffande knivar och andra föremål åtalas mannen även för ringa narkotikabrott, detta då han olovligen använt cannabispreparat. Den åtalade varken förnekar eller erkänner brott. Det yrkas även att den beslagtagna kniven ska förverkas.

Vill du se fler artiklar som denna på nyhetssajten? Swisha gärna fem kronor, eller valfritt belopp, till 0722-493939. Lidköpingsextra är gratis att läsa, men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss och i arbetet med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida