Tävlingssäsongen har startat för Lidköpings KK

För åtta åkare från Lidköpings konståkningsklubb blev den gångna helgen uppstarten till en ny tävlingssäsong.

Audrina Lajthiza tog hem guldpokalen i Skövdes ”Billingetrofén” med sitt fina åk i U15B1, detta efter att hon fått 33,15 poäng. Myna Berg lyckades i sitt friprogram samla ihop 25,59 poäng vilket räckte till en fin andraplats. Fartfyllda åk med bra inlevelse levererade Simone Fridlund och Klara Enarsson i klassen JuniorB2, detta gav 19,11 respektive 17,52 poäng. Tanya Särnqvist, som startade i JuniorB1, lyckades med sin dubbelflipp och dubbellutz för första gången på en tävling och belönades med 26,90 poäng. Hilda Axelsson, Wilja Ljungblom och Alva Brodin visade upp sina program på stjärntävlingen i Borås. 
Bakre raden: Myna Berg, Tanya Särnqvist, Simone Fridlund, Alva Brodin, Adrian Lajthiza. Främre raden: Wilja Ljungblom och Hilda Axelsson.
Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida