Snart släpps biljetterna till Melodifestivalen

Biljetterna till Melodifestivalturnén 2023 släpps den 1 november kl 10.00.

Vissa nyheter är goda nyheter. Som att Melodifestivalen återigen gör sig redo att tända sin stora kärlekslampa med målet att göra vårt avlånga land lite ljusare, lite varmare och fylld av musik. Melodifestivalturnén 2023 startar den 3 februari i Göteborg, åker sedan vidare till Linköping, Lidköping, Malmö och Örnsköldsvik för att slutligen avslutas i Stockholm den 11 mars.

Alla som varit på plats vet om det. Att uppleva Melodifestivalen live liknar inte något annat. Bland glitter, ballonger och hemmagjorda skyltar spelar publiken en aktiv roll i skapandet av vad som utan tvekan blivit hela Sveriges största folkfest. Jublet, spänningen, stämningen, den episka showen – allt det där som bara anas hemma i TV-soffan – är inget annat än ren magi i de proppfyllda arenorna. Missa inte chansen att sitta i publiken när den bekanta signaturen ljuder och årets charmiga programledare Farah Abadi och Jesper Rönndahl leder oss, när vi tillsammans skapar minnen för livet. Melodifestivalturnén 2023 kommer vara i samma städer som var planerat 2022 då turnén blev framflyttad, det vill säga Göteborg, Linköping, Lidköping, Malmö, Örnsköldsvik och Stockholm. De som har valt att behålla sina biljetter från den framflyttade turnén 2022 kommer få information om biljetterna separat via mail. Även om det är något alldeles speciellt att vara med i direktsändningarna på lördagskvällarna är de tidiga matinéföreställningarna en fantastisk fest för barnfamiljen. Fredagarnas genrep är bästa sättet för de som vill se bidragen först av alla och få ta del av folkfesten på ett helt unikt sätt.
- Vi är så glada över att få erbjuda publiken runt om i landet möjligheten att uppleva Sveriges största musikfest live igen. Melodifestivalturnén är tillbaka efter tre års uppehåll och det finns upplägg som passar alla; från genrep där allt kan hända, till matinégenrep som är perfekt för alla barnfamiljerna och den stora finalen.” – säger Mårten Larsson, Nordisk chef för Partnerskap på Live Nation

Biljetterna till Melodifestivalturnén 2023 släpps den 1 november kl 10.00 via LiveNation.se  Den auktoriserade biljettdistributören för hela Melodifestivalturnén är Ticketmaster.

Melodifestivalturnén 2023 kommer till följande platser:

Göteborg, Scandinavium
Fredag 3 februari – Genrep
Lördag 4 februari – Matinégenrep
Lördag 4 februari – Deltävling 2

Linköping, Saab Arena
Fredag 10 februari – Genrep
Lördag 11 februari – Matinégenrep
Lördag 11 februari – Deltävling 3

Lidköping, Sparbanken Lidköping Arena
Fredag 17 februari – Genrep
Lördag 18 februari – Matinégenrep
Lördag 18 februari – Deltävling 3

Malmö, Malmö Arena
Fredag 24 februari – Genrep
Lördag 25 februari – Matinégenrep
Lördag 25 februari – Deltävling 1

Örnsköldsvik, Hägglunds Arena
Fredag 3 mars – Genrep
Lördag 4 mars – Matinégenrep
Lördag 4 mars – Semifinal

Stockholm, Friends Arena
Fredag 10 mars – Genrep
Lördag 11 mars – Matinégenrep
Lördag 11 mars – Final

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida