Lidan BTK starkast i derbyt mot IFK Lidköping

Lidan BTK:s lag som vid helgens sammandrag bestod av Anders Ersson, Andrew Gambina, Alex Lund, Noah Hovdenak och Patrik Arvidsson. Foto: Privat.

I lördags spelades det bordtennis i division 2 herrar och bland annat möttes Lidköpingsklubbarna Lidan BTK och IFK Lidköping.

Lidan BTK, som förra säsongen spelade i division 1, visade sig vara det starkaste laget när man i helgens sammandrag besegrade IFK Lidköping med 8-3. Då saknade ändå Lidan BTK sin kanske bäste spelare, norrmannen Alexander Fransson, som var iväg och spelade EM-kval för Norge. I den andra matchen i sammandraget vann Lidan BTK med 8-2 mot IFK Falköping BTK och IFK Lidköping besegrade Skövde PK med 8-6 i en jämn tillställning. Lidan BTK toppar därmed tabellen på åtta poäng efter fyra omgångar medan IFK Lidköping intar en sjätteplats med fyra poäng på lika många matcher. Nästa sammandrag spelas den 19 november i Lidköping och då med IFK Lidköping som arrangör.

Länk till matchresultat och aktuell tabell: https://www.profixio.com/fx/serieoppsett.php?t=leagueid13907&k=VSN&p=Grundserie

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida