Villa Lidköping vann hemmapremiären

Villa Lidköping inledde elitseriesäsongen på fredagskvällen med att besegra IFK Motala med 4-1 i Sparbanken Lidköping arena.

Det blev som väntat seger för Villa i hemmapremiären mot IFK Motala, det krävdes dock en dryg halvtimmas spel innan Villa kunde göra säsongens första elitseriemål. Christoffer Edlunds 1-0 på hörna blev också första halvleks enda mål. I den 49:e minuten fick de 2 774 åskådarna se Tim Persson göra 2-0 då han styrde in bollen på volley efter inspel av Erik Säfström. Samme Säfström gjorde 3-0 för Villa innan Christoffer Edlund gjorde sitt andra mål för dagen till 4-0 via ett avslut från högerkanten. Motala lyckades få till en reducering innan Christoffer Edlund kostade på sig att missa en straff i matchens slutminuter. Nästa match för Villa är hemma mot Sirius nästa lördag.


Bandy

Elitserien
Villa-Motala 
4-1 (1-0)
1-0 Christoffer Edlund, hörna (32), 2-0 Tim Persson (49), 3-0 Erik Säfström (55), 4-0 Christoffer Edlund (67), 4-1 Jonas Enander (75).
Hörnor: 7-6 (4-2).
Utvisningar: Motala: 2×10 minuter.
Domare: Andreas Svensson.
Publik: 2 774.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida