LFK räddade en poäng i slutsekunderna

Ida Pettersson gjorde ett av målen när LFK spelade 4-4 mot Älvsjö AIK. Foto: Urban Larsson.

Lidköpings FK spelade näst sista matchen för säsongen när man på söndagen mötte bottenlaget Älvsjö AIK FF på bortaplan.

Efter den första halvleken var LFK i ledningen med 3-2, och det såg länge ut som om LFK skulle ta ytterligare tre poäng. LFK hade chanser att utöka ledningen men istället kvitterade Älvsjö i den 83:e minuten. På stopptid tog sedan Älvsjö ledningen och det såg ut som om LFK-spelarna skulle få åka hem utan poäng. I den 4:e stopptidsminuten lyckades dock Mirjam Bader kvittera till 4-4 och rädda en poäng. Sista omgången i Elitettan spelas den 5 november då Lidköpings FK tar emot IFK Norrköping på Framnäs IP.

Fotboll
Elitettan
Älvsjö AIK FF-Lidköpings FK 4-4 (2-3)
1-0 Lawlaw Nazeri (2), 1-1 Ida Pettersson (8), 1-2 Dorothea Greulich (14), 1-3 Ronja Karlsson Törnborg (27), 2-3 Moa Sjöström (44), 3-3 Line Wessman (83), 4-3 Moa Sjöström (90+2), 4-4 Mirjam Bader (90+4).
Hörnor: 8-10.
Publik: 130.

Samtliga resultat och aktuell tabell: https://www.svenskfotboll.se/serier-cuper/tabell-och-resultat/elitettan-2022/96594/

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida