Lidköpingsextra – gratis nyheter för dig upp till 125 år

En tidningskollega i Lidköping har erbjudande på sin sajt om gratis nyheter för alla upp till 25 år, detta under en begränsad period. Nyhetssajten Lidköpingsextra vill inte vara sämre, så vi lägger på 100 år och erbjuder gratis nyheter för alla upp till 125 år.

Allt fler väljer att ta del av lokala nyheter på Lidköpingsextras nyhetssajt, något vi är väldigt tacksamma för. Vårt mål är att leverera snabba nyheter för dig som vill hålla dig uppdaterad om vad som händer runt om i Lidköpings kommun, nyheter som går att ta del av i framförallt mobilen, men givetvis även på surfplattan eller i datorn. Vi vill bli den viktigaste nyhetskällan för dig som vill veta vad som händer runt om i Lidköpings kommun och vi kommer alltid sträva efter att vara opartiska och objektiva i vår nyhetsrapportering. Nyhetssajten uppdateras dygnet runt och fokus kommer alltid att vara lokala nyhetshändelser, saker som sker inom kommungränsen. Vi kommer inte att syssla med så kallat geoklickfiske, som vissa andra tidningar gör, där man inte skriver i rubriken vilken kommun händelsen inträffat i, allt för att locka dig som läser att klicka på nyheten. På Lidköpingsextra kan du vara säker på att det vi skriver om verkligen har hänt, och att det hänt i Lidköpings kommun, inte i Skövde, Karlstad eller Stockholm. Vi finns även på Facebook, Twitter och Instagram där du gärna får följa oss och dela de artiklar du gillar.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida