Tränaren Stefan Strind lämnar Lidköpings FK

Stefan Strind lämnar uppdraget som tränare för LFK:s herrar. Foto: Urban Larsson.

Stefan Strind, har valt att hoppa av uppdraget som tränare för Lidköping FK:s herrlag inför kommande säsong. Som skäl anges att han vill få mera tid för familjen.

– Tack Lidköpings FK herr för en fantastisk och häftig tid/resa vi varit med om tillsammans. Tack alla inblandade, ingen nämnd ingen glömd.  Var sak har sin tid och i mitt fall kommer det bli mer tid med familjen framöver, skrev Stefan Strind på sin Twitter-sida på onsdagsmorgonen.
Stefan, som bor i Herrljunga med hustru och två barn och jobbar som idrottslärare, har pendlat till lagets träningar i Lidköping.
– Min hustru har dragit ett jättelass i flera år. Nu har barnen fullt med aktiviteter med fotboll, innebandy, gymnastik, trampolin och då är det jobbigt att vara borta fyra kvällar i veckan plus match. Det håller inte längre och jag känner ju själv att jag vill vara med och stötta barnen på helt annat sätt nästa år, säger Stefan Strind till Nya Lidköpings-tidningen.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida