Framgångar för Lidköpings kampsport

Tommy Sunnercrantz, Emil Johansson och Alva Caspersson. Foto: Privat.
Lördagen den 29 oktober avgjordes Svenska cupen 2 i taekwondo och samtliga deltagare från Lidköpings kampsport lyckades ta medaljer. Alva Caspersson och Emil Johansson tog guld i sina klasser och Tommy Sunnercrantz plockade hem ett silver till klubben.
 
Söndagen 30 oktober gick sedan Södra open där flera av klubbens nybörjare fick testa på att tävla. Även här gick det bra för kampsportarna från Lidköping. Meja Svensson tog guld, Elise Shorter tog silver och Hugo Åman och Elliot Olofsson fick med sig var sitt brons hem. Mira Svensson och Freja Lindberg hamnade utanför pallplats denna gång.
Nu laddar klubben för Svenska cupen 3, som går den 19 november, och SM som går av stapeln 10 december.
Kampsportarna som tävlade i Södra open, tillsammans med ledaren Tommy Sunnercrantz. Foto: Privat.
Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida