Villa har bara släppt in tre mål på tre matcher

Stabilt försvarsspel har gjort att Villa bara släppt in tre mål på tre matcher. Foto: Urban Larsson.

Villa Lidköping hade som väntat inga problem med Vetlanda på tisdagskvällen. Villa kunde vinna med 9-1 och laget har nu bara släppt in tre mål på tre matcher i elitserien.

 

Vad betyder siffrorna 4-1, 7-1 och  9-1? Jo. det är Villas facit efter tre spelade omgångar av årets elitserie. Totalt 20-3 efter tre tre raka segrar mot IFK Motala, IK Sirius och nu senast alltså mot Vetlanda BK. Martin Johansson gav Villa en tidig ledning mot Vetlanda med ett hörnmål och efter två mål av Christoffer Edlund var Villa i en stabil 3-0-ledning i paus. Matchen slutade till slut 9-1 efter att Villa gjort tre mål lika många minuter i slutet av matchen. Nästa match för Villa är hemma mot Frillesås nu på fredag den 11 november.

Bandy
Elitserien
Vetlanda-Villa 1-9 (0-3)
0-1 Martin Johansson, hörna (6), 0-2 Christoffer Edlund (17), 0-3 Christoffer Edlund, hörna (44), 0-4 Martin Johansson, hörna (59), 0-5 Joel Broberg (62), 0-6 Joel Broberg (73), 1-6 Emil Nordström (77), 1-7 Felix Pherson (86), 1-8 Martin Karlsson, hörna (88), 1-9 Joel Broberg (89).
Hörnor: 9-14 (4-6).
Utvisningar: Villa: 1×10 min.
Domare: Anders Berg.
Publik: 891.

Samtliga resultat och aktuell tabell.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida