Fem olika målskyttar när Villa besegrade Bollnäs

Joel Broberg var en av fem målskyttar när Villa besegrade Bollnäs. Foto: Urban Larsson.

Villa tog på tisdagskvällen sin femte raka seger när man på bortaplan besegrade Bollnäs med 6-3.

Hela fem olika målskyttar blev det för Villa Lidköping när laget besegrade Bollnäs. Villa hade 4-1 i paus genom mål av Christoffer Edlund, Alexander Karlgren, Gustav Friman och Joel Broberg och efter två mål i inledningen av den andra halvleken, av Felix Pherson och Christoffer Edlund var matchen avgjord. Bollnäs putsade till siffrorna lite genom Denis Sadakovs två mål i ett läge när matchen redan var avgjord. Villa toppar därmed tabellen på maximala 10 poäng och plus 27 i målskillnad. Nästa match för Villa är hemma mot Vänersborg den 25 november.

Bandy
Elitserien
Bollnäs GIF-Villa Lidköping BK 3-6 (1-4)
0-1 Christoffer Edlund, hörna (14), 0-2 Alexander Karlgren (29), 1-2 Philip Flodstam (32), 1-3 Gustav Friman (33), 1-4 Joel Broberg (36), 1-5 Felix Pherson, hörna (53), 1-6 Christoffer Edlund (63), 2-6 Denis Sadakov (75), 3-6 Denis Sadakov (88).
Hörnor: 7-9 (2-5).
Utvisningar: Bollnäs GIF: 2×10 min. Villa Lidköping BK: 1×10 min.
Publik: 1 513.

 

 

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida