Johan Löfstedt har tagit timeout – här är anledningen

Johan Löfstedt har saknats i truppen de senaste två matcherna. Foto: Urban Larsson

Johan Löfstedt har inte spelat någon match sedan laget mötte Vetlanda på bortaplan, nu berättar han själv varför han vilat från matchandet och träningarna med Villa Lidköping.

– Det var i samband med premiären som började jag få väldigt stark prestationsångest kring bandyn i stort och efter matchen borta mot Vetlanda så eskalerade det på en nivå som var okontrollerbar. Jag har alltid lidit av det här men jag har haft kontroll på det. Kulmen kom som sagt mot Vetlanda då jag inte hade koll på vad jag gjorde överhuvudtaget. Nu har jag öppnat upp mig och tagit professionell hjälp och utan att gå för djupt in på det här så har det sina förklaringar till varför det har blivit såhär. Nu är jag i en process där jag bearbetar det här själv och tillsammans med folk runt omkring mig och nu tar jag dag för dag och har en förhoppning att jag är på banan igen inom inte allt för lång tid. Jag ska testa lite i början av nästa vecka och som sagt så tar vi det där ifrån, säger Johan Löfstedt bland annat till klubbens hemsida.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida