Lidköping United tog poäng av serieledaren

Daniel Nikolla och Alkeo Qeraj firar ett av sina fem mål i 5-5-matchen mot Nol IK. Foto: Urban Larsson.

FC Lidköping United ställdes på lördagen mot serieledaren Nol IK hemma i Idrottens hus och det blev en spännande match ända fram till slutsignalen.

Lidköping United hamnade i underläge med 0-2 och då trodde nog inte många av de 245 åskådarna på läktaren på någon poäng mot serieledaren Nol IK. Lidköping ville dock annat och tio minuter senare hade Lidköping United gjort fyra mål, två mål var av Alkeo Qeraj och Daniel Nikolla, och Lidköping var i ledningen med 4-2. Genom passivt spel bjöd man in dock Nol i matchen igen och när domaren blåste för halvtidspaus var ställningen 4-4. Alkeo Qeraj kunde åter ge Lidköping ledningen i början av den andra halvleken när han satte en straff efter att han själv blivit fälld i straffområdet. Nol kvitterade på nytt och fick sedan chansen att avgöra på straff. Duktige Joakim Wester i hemmalagets mål, som stod för flera fina räddningar i matchen, räddade straffen. Båda lagen hade chanser att avgöra på slutet men målen uteblev och matchen slutade 5-5. Lidköping United ligger nu på fjärde plats i tabellen, sex poäng efter Nol som fortfarande leder serien. Nästa match för FC Lidköping United är hemma mot Torslanda den 26 november.

Futsal
Div 1 västra
FC Lidköping United-Nol IK 5-5 (4-4)
0-1 Galvan Ayoub (3), 0-2 Andres Vasquez (7), 1-2 Alkeo Qeraj (8), 2-2 Alkeo Qeraj (13), 3-2 Danijel Nikolla (15), 4-2 Danijel Nikolla (17), 4-3 Jafet Menghestab (20), Frane Sirinic (20), 5-4 Alkeo Qeraj, straff (22), 5-5 Andreas Säfström (25).
Domare: Armin Crnovrsanin, Roger Widlund, Woriya Dodkanlou.
Publik: 245.

Samtliga resultat och aktuell tabell.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida