Väl genomfört VM av Sofia och Hanna

Sofia Redman och Hanna Rydén slutade på en 18:e plats i VM i synkron trampolin.

VM i trampolin avgjordes den 16-19 november i Sofia i Bulgarien. Sverige representerades av totalt sju landsgymnaster som kvalificerat sig till mästerskapet. Sofia Redman från Lidköpingsklubben TK Levo var där för att tillsammans med Hanna Rydén försvara 2021 års sjundeplacering i synkron trampolin.  

Sofia och Hanna svarade för en stark insats med två fina serier i kvalet med höga poäng. Startfältet visade sig dock vara tufft och tyvärr räckte inte kvalpoängen denna gång till en VM-final. Slutresultatet blev en 18:e plats och en väl genomförd VM-tävling där tjejerna ändå kunde känna sig nöjda med sin insats. Bästa svenska placering i detta mästerskap svarade Lina Sjöberg för. Lina Sjöberg från Uppsala är trefaldigt regerande världsmästare i grenen Double mini trampoline (DMT) och var var med för att försvara sin världsmästartitel. Lina tog sig till final men lyckades inte riktigt där och slutade på en 6:e plats.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida