HK Lidköping upp i serieledning

Andreas Sundberg och HKL utklassade Brukspôjkera och vann med hela 43-28. Foto: Urban Larsson.

HK Lidköping gjorde processen kort med Brukspôjkera när lagen möttes i Idrottens hus på lördagkvällen.

Det blev en riktig urladdning för HKL när laget tog emot Brukspôjkera hemma i Idrottens hus på lördagkvällen. Ledning med hela 25-10 i paus och 43-28 efter full tid. Bäste målskytt för hemmalaget blev Herman Henriksson med åtta mål. HKL går i och med segern upp i ledning i division 3 väst norr med 12 inspelade poäng efter åtta omgångar. Nästa match för HKL är borta mot Team Kropps den 2 december.

Målskyttar HK Lidköping: Herman Henriksson (8), Oscar Frölin (6), Emanuel Hermansson (5), Sixten Boegård (5), Axel Åkegårdh (4), Jacob Torstensson (4), Andreas Sundberg (3), Måns Magnusson (2), Niklas Svensson (2), Martin Dahlin (2), Lars-Erik Jansson (1), Wilmer Emegrind (1).

Samtliga resultat och aktuell tabell.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida