Första förlusten för BK Wik

Linus Jonasson blev poängbäst i BK Wik med 905 poäng. Foto: Urban Larsson.

I en tidig seriefinal möttes på lördagen BK Wik och  BK Skrufscha i Lidköpings bowlinghall. Det blev en jämn match där bortalaget till slut kunde vinna och ta med sig båda poängen hem till Vänersborg.

BK Wik hade sju segrar och en oavgjord match inför lördagens möte med BK Skrufscha i Lidköpings bowlinghall. Vänersborgsbowlarna blev dock för svåra för BK Wik som fick inkassera den första förlusten för säsongen. BK Wik ligger nu på en andra plats i tabellen, en poäng efter Skrufscha. Nästa match för Wik är borta mot Jönköpings KK den 3 december.

Poäng BK Wik: Linus Jonasson 905, Maths Blyh 847, Andreas Wik 832, William Tigerberg 810, Axel Wallin 792, Fredrik Tengelin 777, Tomas Elofsson 754, Stefan Jonsson 337 (två serier), Anders Wallin 327 (två serier).

Samtliga resultat och aktuell tabell.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida