Ny generation gymnaster tävlade i Lidköping

Några av gymnasterna från TK Levo som deltog i Vänerhoppet. Foto: Privat.

Trampolinklubben TK Levo arrangerade den 26 november regiontävlingen Vänerhoppet i sin träningshall och det tävlades i både trampolin och DMT. 

Drygt 50 trampolingymnaster från åtta olika gymnastikföreningar i södra Sverige kom till start.  Regiontävlingarna i trampolin riktar sig till yngre och nyblivna tävlingsgymnaster i åldersspannet 7-15 år. TK Levo ställde upp med totalt 14 unga gymnaster och för närmare hälften var detta tävlingspremiär. Om flera saknade erfarenhet så märktes det inte på resultaten. Samtliga Levos gymnaster hoppade genom båda sina tävlingsserier. För de yngre hopparna i klasserna 7-8 presenteras inga resultat utan samtliga deltagare fick medalj. I klasserna 4-5 visade TK Levos gymnaster framfötterna med fina prestationer. Madeleine Larsson, Tage Hektor, Hampus Fransson, August Jonsson och Ivar Strandroth lyckades ta sig upp på prispallen i sina klasser. Allra bäst gick det för Ivar Strandrot och Tage Hektor som segrade i klass pojkar 4 och 5. 
Redan den 10-11 december tävlas det igen i Lidköping och då i Idrottens hus, denna gången är det den avslutande deltävlingen i Svenska cupen.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida