BILDEXTRA: Dansskolans elever bjöd in till Showtime

Den 26-27 november bjöd eleverna på dansskolan 300 Dance Studio i Lidköping in till avslutningsshow. Foto: Urban Larsson.

Helgen den 26-27 november höll dansskolan 300 Dance studio säsongsavslutning på Esplanadteatern i Lidköping med föreställningen Showtime. Det bjöds på fem föreställningar under två dagar med en mängd olika dansnummer.

Danseleverna på 300 Dance Studio i Lidköping bjöd den 26-27 november in till avslutningsshow på Esplanadteatern. Föräldrar, syskon, släktingar och andra som ville se vad eleverna hade lärt sig under terminen slöt upp och de fem föreställningarna, tre under lördagen och två under söndagen, var alla fullsatta till sista plats. Det bjöds på allt ifrån balett, jazz och tåspets till akrobatik, jazz och disco och en mängd andra dansstilar. 

Här är bilder från showen.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida