Lidköping United tappar mot topplagen

När Benjamin Parlic gjorde 3-2 i den 17:e minuten såg det ut att kunna bli säsongens första vinst på bortaplan för Lidköping United. Sedan släppte laget in fem mål på nio minuter och förlorade till slut med 4-8. Foto: Urban Larsson.

Efter två minuters spel borta mot bottenlaget Landvetter IS låg Lidköping United under med 0-2, och det slutade med den tredje raka förlusten på bortaplan.

sSöndagen möte med Landvetter IS blev inte alls som Lidköping United hade tänkt sig. Underläge med 0-2 efter två minuter och trots att laget hämtade upp detta underläge, och till och med var i ledningen med 3-2, blev det till slut förlust med 4-8.
– Vi kom inte ens upp i 50 procent av vår rätta kapacitet. Vi saknade vilja och sprang inte. Nej, det här var uselt, sa Benjamin Parlic till Nya Lidköpings-Tidningen efter förlusten borta mot Landvetter.
I och med detta har Lidköping United, nu på en fjärde plats i tabellen, sex poäng upp till serieledaren Nol IK efter sju spelade omgångar. Nästa match är hemma mot Dribbla United den 12 december, en match som enligt uppgift ska spelas i Levene arena i Stora Levene.

Futsal
Div 1 västra Götaland
Landvetter IS-Lidköping United 8-4 (2-3)
1-0 Lucas Moberg (1), 2-0 Milton Säll-Magnusson (2), 2-1 Kristijan Nikolla (10), 2-2 Husam Abdulhadi (12), 2-3 Benjamin Parlic (17), 3-3 Albin Gustavsson (24), 4-3 Milton Säll-Magnusson (26), 5-3 Filip Landegren (29), 6-3 Tom Engvall (30), 7-3 Albin Gustavsson (33), 7-4 Kristijan Nikolla (35), 8-4 Filip Landegren (36).
Publik: 50.

Samtliga resultat och aktuell tabell.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida