Bara två mål framåt när IBK Lidköping förlorade

Alfred Åkervall gjorde ett av IBK Lidköpings två mål i söndagens förlustmatch mot IBK Kungälv. Foto: Urban Larsson.

Efter storförlusten med 17-7 senast tätade IBK Lidköping till försvarsspelet till söndagens bortamatch mot IBK Kungälv.

Laget åkte dock på en ny förlust och denna gången med siffrorna 5-2.
– Vi tryckte mycket på defensiven inför matchen och med tanke på förra helgen så gjorde vi en okej insats. Tyvärr blev vår offensiv lidande, vi ska förstås göra fler än två mål, säger Jonas Olsson till Nya Lidköpings-Tidningen efter matchen.
Halva serien är nu spelad och IBK Lidköping ligger på en fjärde plats i tabellen på 22 inspelade poäng, två poäng bakom serieledaren IBK Alingsås. Nästa match för IBK Lidköping är borta mot Floda lördagen den 10 december.

Innebandy
Division 1 västra
IBK Kungälv-IBK Lidköping 5-2 (2-1, 1-0, 2-1)
Första perioden: 1-0 Erik Andreasson (1.45), 2-0 Tony Bromé (15.46), 2-1 Alfred Åkervall (17.50).
Andra perioden: 3-1 Tobias Sanne (3.49).
Tredje perioden: 4-1 Erik Andreasson (5.25), 5-1 Hannes Andersson (6.06), 5-2 Pontus Karlsson (11.12).