Så blir nyårsfirandet på Nya stadens torg i Lidköping

Det nya året firas in med bland annat en lasershow på Nya stadens torg.
I år blir det ett nyårsfirande med både lasermapping och spektakulär lasershow på Nya stadens torg i Lidköping.

Programmet startar klockan 23.45 och temat för årets firande är Lidköping 575 år med avgörande händelser, viktiga epoker och för staden specifika miljöer som valts ut som en sammanfattning av stadens historia. Lasermapping är ett sätt att måla bilder och skriva text på stora ytor med laserljus, som i detta fall kommer projiceras mot rådhusets fasad. Musiker och producent Ulf Söderberg har ljudsatt den historiska berättelsen för att förstärka upplevelsen ytterligare. Därefter blir det nedräkning till tolvslaget som följs av en spektakulär lasershow till musik som avrundar firandet av nyåret 2022 på Nya stadens torg.

Andra chansen: För att ge alla möjligheten att se lasershowen så kommer den även genomföras på Nyårsdagen kl 17:00.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida