Tennissiffror när LAIK spelade ut Katrineholm

Gustav Nygren gjorde två mål när Lidköpings AIK på fredagkvällen besegrade Katrineholm bandy med 6-3. Foto: Urban Larsson.

LAIK var i stort behov av poäng när laget mötte Katrineholm i Sparbanken Lidköping arena på fredagskvällen och man lyckades till slut vinna med 6-3 och knipa båda poängen.

LAIK fick en riktigt bra start i matchen mot Katrineholm och hade 3-0 efter åtta minuter genom mål av Markus Enander, Olle Andersson och Karl Bergstrand. Sedan blev det inga fler mål i den första halvleken för något av lagen. LAIK inledde även den andra halvleken bra och Viggo Olofsson kunde göra 4-0 efter bara en dryg minut. Gustav Nygren gjorde både 5-0 och 6-0 och då var matchen i princip avgjord. Katrineholm pressade på och lyckades reducera tre gånger om men hemmalaget hade bra koll på matchen och poängen.

Bandyallsvenskan
Lidköpings AIK-Katrineholm bandy 6-2 (3-0)
1-0 Markus Einander, hörna (4), 2-0 Olle Andersson (6), 3-0 Karl Bergstrand (8), 4-0 Viggo Olofsson (47), 5-0 Gustav Nygren, hörna (56), 6-0 Gustav Nygren (59), 6-1 Axel Hansson (67), 6-2 Niklas Eriksson (69), 6-3 Joonatan Irtamo, hörna (93).
Hörnor: 9-13.
Utvisningar: Lidköpings AIK 1×10 min. Katrineholm bandy 2×10 min.
Publik: 147 personer.

Samtliga resultat och aktuell tabell.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida