Melfest på stan i Lidköping den 18 februari

Det blir extra mycket Melodifestivalyra i festivalstäderna Linköping, Lidköping, Örnsköldsvik och Stockholm i år då evenemanget Melfest på stan rullar in med aktiviteter, artister och några av barnens stora favoriter.

Melodifestivalturnén drar snart igång och för att maxa festkänslan så anordnar Live Nation och SVT tillsammans med kommunerna i år Melfest på stan i några av de städer där Melodifestivalturnén kommer och sprider glädje. Melfest på stan är till för att fler ska ha möjlighet att uppleva Melodifestivalsyran och för att skapa fler möten mellan artister, publik samt Melodifestivalturnéns partners. Man gör det genom att tillsammans skapa stämning inför den stora musikfesten och bjuda på aktiviteter för hela familjen. Man kan bland annat dansa med Sommarskuggan, Bolibompadraken och se sina favoritartister på stora scenen.
– Vi hoppas att familjer från hela Skaraborg kommer och tar del av Melfest fantastiska program. Dessutom är det sportlov samma vecka som Melodifestivalen kommer till Lidköping vilket ger oss möjlighet att ordna en hel festivalvecka med aktiviteter runt om i staden för alla lovlediga, säger Andrea Johansson, evenemangsansvarig Destination Läckö-Kinnekulle.

Plats och tid:
11 februari Linköping, Stora Torget 
18 februari Lidköping, Nya stadens torg
4 mars Örnsköldsvik, Stora Torget
11 mars Stockholm, Westfield Mall of Scandinavia

Evenemanget pågår klockan 11.00 – 14.00 i varje stad.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida