Låste in sin på toalett i tre timmar – vägrade komma ut

Under tisdagsförmiddagen fick polisen rycka ut flera gånger då en man i 50-årsåldern härjade runt i Lidköping.

Vid 07.30-tiden på tisdagsmorgonen kom det första samtalet till polisen, då mannen befann sig på en privat altan på Målaregatan i centrala Lidköping. En polispatrull fick rycka ut avvisa mannen från platsen. En timma senare kontaktades polisen igen då en man, som visade sig vara samma man som uppehållit sig på altanen, låst in sig på en toalett på Hemköp. Mannen vägrade komma men polisen avvaktade. Tre timmar senare fick dock polisen komma tillbaka på nytt då mannen fortfarande inte kommit ut från toaletten. Polisen lyckades till slut få ut mannen och avvisade honom från platsen. Mannen är nu misstänkt för egenmäktigt förfarande.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida