33-åring från Järpås döms för grov olovlig körning

En 33-årig man boende i trakterna av Järpås har dömts till grov olovlig körning efter att han den 18 november framfört sin bil vid Nya stadens torg i Lidköping trots att hans körkort var återkallat.

Mannen, som initialt drog sig för att berätta sin identitet för poliserna som kontrollerade honom och sedan sa att hans körkort var i Polen, har nu dömts vid Skaraborgs tingsrätt för olovlig körning, grovt brott, till 50 dagsböter á 80 kronor. Totalt 4 000 kronor. Brottet bedöms som grovt då hans körkort sedan tidigare var återkallat på grund av att han den 5 oktober kört bil rattfull. mannen ska även betala en avgift på 800 kronor till Brottsofferfonden.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida