Lennie Norman till Lidköping med Gubbvarning live 2.0

Den 4 mars kommer Lennie Norman till Lidköping med föreställningen Gubbvarning live 2.0.

Lördagen den 4 mars kommer Lennie Norman till Lidköping och De la Garieskolans aula med föreställningen Gubbvarning live 2.0.

Efter över 100 föreställningar med Gubbvarning live och succé över hela landet så är han nu tillbaka. Lennie Norman är nu aktuell med en helt ny humor föreställning där han fortsätter att skärskåda tiden vi lever i och tar tempen på samtiden. Föreställningen bygger vidare på böckerna och tidigare humorshowen Gubbvarning live, böcker som sålts i över 70.000 exemplar och en show som setts av över 30.000 människor. Publiken kan förvänta sig en personlig, vass och galet rolig föreställning med en av våra allra mest kända och hyllade stand up komiker. Argare, bittrare men också med underbar självdistans så kommer Lennie Norman bjuda publiken in i en gubbes funderingar och tankar om den tid vi lever i. Det utlovas en Stand up show av allra högsta klass. Lennie Norman, musiker och legendarisk ståuppare, gör sig nu redo att möta publiken igen i den helt nyskrivna föreställningen Gubbvarning 2.0. Gubbvarning live blev hyllad både i press och av publiken. Arrangör är MT Live.

 
Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida