Gul varning för höga flöden i vattendrag

Foto: Pixabay.

SMHI går ut med en gul varning för höga flöden i vattendrag mellan Vänern och Vättern.

Snösmältning och regn har medfört höga flöden i mindre vattendrag och nu varnar man för att är flöden som uppstår i genomsnitt vart 5:e till 25:e år och det varnas för höga flöden och hög strömhastighet i vattendrag. Varningen är utfärdad den 9 januari och gäller tills vidare.

Vill du se fler artiklar som denna på nyhetssajten? Swisha gärna fem kronor, eller valfritt belopp, till 0722-493939. Lidköpingsextra är gratis att läsa, men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss och i arbetet med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida