HK Lidköping upp på kvalplats efter ännu en seger

Oscar Frölin gjorde åtta mål när HK Lidköping besegrade HK Team Kropps med 33-30 inför 127 åskådare i Idrottens hus. Foto: Urban Larsson.

HK Lidköping fick på onsdagskvällen besök av HF Team Kropps i Idrottens hus och det blev en jämn match där hemmalaget till slut kunde vinna med 33-30.

I senaste matchen blev det förlust för HK Lidköping mot Team Kropps men på hemmaplan tog man en ordentlig revansch. HKL hade 19-12 i paus och 31-23 med drygt åtta minuter kvar att spela. Team kropps avslutade dock matchen starkt och lyckades putsa till siffrorna till 33-30, som också blev slutresultatet. I och med segern går HK Lidköping upp till en andra plats i serien i division 3 västra, endast en poäng efter serieledaren KFUM Trollhättan, som dock har en match mindre spelad. Bäste målgörare i hemmalaget var Herman Henriksson med nio mål. Nästa match för HKL är borta mot HK Bruksôjkera den 15 januari.

Målen: Herman Henriksson (9), Oscar Fröhlin (8), Emanuel Hermansson (4), Sixten Boegård (4), Lars-Erik Jansson (3), Måns Magnusson (2), Martin Dahlin (1), Axel Åkegårdh (1), Andreas Sundberg (1).

Samtliga resultat och aktuell tabell.

Vill du se fler matchreferat som detta på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha fem kronor, eller valfritt belopp, till 0722-493939. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja vårt arbetet att bevaka allt som händer runt om i Lidköpings kommun.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida