Trampade ”plattan i mattan” genom Järpås

En 61-årig man åtalas för fortkörning efter att han den 24 augusti 2022 körde för fort med sin bil på väg 187 genom Järpås.

Mannen, som bor strax utanför Lidköping, framförde enligt stämningsansökan sin personbil i 75 km/tim trots att högsta tillåtna hastighet var 60 km/tim på den aktuella vägsträckan. Han åtalas nu för brott mot trafikförordningen och åklagarens påföljdsförslag är penningböter på 2 000 kronor.

Vill du se fler artiklar som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha fem kronor, eller valfritt belopp, till 0722-493939. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja vårt arbetet att bevaka allt som händer runt om i Lidköpings kommun.

 
Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida