Ännu en ung man dömd för narkotikabrott

En 18-årig man har dömts vid Skaraborgs tingsrätt för ringa narkotikabrott efter att han den 19 november 2022 påträffats med narkotika på Brantabäcksgatan i Lidköping.

Mannen, som bor strax utanför Lidköping, påträffades med cannabis har erkänt gärningen och han döms till ringa narkotikabrott till 30 dagsböter á 50 kronor. Totalt 1 500 kronor. Mannen ska även betala en avgift på 800 kronor till Brottsofferfonden.

Vill du se fler artiklar som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha fem kronor, eller valfritt belopp, till 0722-493939. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja vårt arbetet att bevaka allt som händer runt om i Lidköpings kommun.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida