We Will Rock You på Folkets hus i Lidköping

We Will Rock You spelas till och med den 28 januari på Folkets hus i Lidköping.

Musikal i Lisch spelar just nu upp We Will Rock You på Folkets hus i Lidköping. Föreställningen hade premiär den 5 januari och pågår fram till den 28 januari.

Musikal i Lisch är tillbaka med We Will Rock You – en musikal byggd på Queens fantastiska musik och låtskatt och manus av Ben Elton. We Will Rock You är en komedi som utspelar sig i en dystopisk framtid där rockmusik, instrument och fritt tänkande är förbjudet. Det allsmäktiga företaget Globalsoft med dess vd Killer Queen och kommendant Khashoggi jobbar hårt för att utbilda och forma invånare till stöpta människor utan egen vilja och utan originalitet. Rebellerna, the Bohemians, letar efter spår från det förflutna när Galileo och Scaramouche dyker upp, två studenter som bryter sig loss från Globalsoft för att följa deras drömmar om att få vara fria och egna. We Will Rock You hade premiär 5 januari på Folkets hus Lidköping och spelas sen fredag, lördag och sönder under hela januari.

Vill du se fler artiklar som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha fem kronor, eller valfritt belopp, till 0722-493939. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja vårt arbetet att bevaka allt som händer runt om i Lidköpings kommun.

 

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida