Ny förlust för Lidköping United efter dålig start

Lidköping United förlorade med 3-7 hemma mot Borås City FC. Foto: Urban Larsson.

Lidköping United ställdes på lördagseftermiddagen mot Borås City FC i futsalens division 1 och efter en dålig start för hemmalaget blev det förlust med 3-7.

Lidköping United, som senast förlorade med 4-10 mot serieledaren FC Real Internacional, hamnade i ett 0-4 efter den första halvleken mot Borås. Alkeo Qeraj reducerade till 1-4 för Lidköping i inledningen av den andra halvleken och då fanns det förhoppningar att hemmalaget skulle kunna gå ikapp. Minuten senare utökade dock Borås till 5-1 och sedan kom Lidköping United aldrig ikapp. Det blev till slut förlust med 3-7 för Lidköping United som efter dagens förlust ligger på en sjätte plats i serien med 14 poäng efter elva spelade matcher. Nästa match för Lidköping United är borta mot tvåan i serien Nol IK den 20 januari.

Samtliga resultat och aktuell tabell.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida