HC Lidköping besegrade Hanhals på bortais

Victor Thelander gjorde två mål när HCL besegrade Hanhals IF med 3-1. Arkivfoto: Urban Larsson.
HC Lidköping vann på onsdagen med 3-1 borta mot Hanhals IF på bortaplan i HockeyTvåan södra fortsättning.

HCL ryckte åt sig en 2-0-ledning direkt i den inledande perioden i Kungsbacka ishall. 1-0 gjorde Oliwer Fjellström redan efter en dryg minut och 2-0 kom strax innan periodpausen och det var Victor Thelander som stod för målet. I mitten av den tredje perioden utökade HCL till 3-0, och det var åter Victor Thelander som var sist på pucken. Hemmalaget fick till en kvittering i powerplay i den tredje perioden men HCL höll undan och vann med 3-1. Oskar Back stod för assist till samtliga HCL:s mål. HCL ligger i och med segern på en tredje plats i tabellen, endast en poäng efter Jonstorp IF, ett lag som man för övrigt möter på bortais i nästa match som spelas den 21 januari.

Hockeytvåan södra A fortsättning
Hanhals IF-HC Lidköping 1-3 (0-2, 0-1, 1-0)
Första perioden: 0-1 Oliwer Fjellström (01:02), 0-2 Victor Thelander (18:13).
Andra perioden: 0-3 Victor Thelander (26:54).
Tredje perioden:
1-3 Kasper Bäckström (44:01).
Skott: 20-23.
Utvisningar: Hanhals IF 2×2 min. HC Lidköping 2×2 min.
Publik: 102.

Samtliga resultat och aktuell tabell.

Vill du se fler matchreferat som detta på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha fem kronor, eller valfritt belopp, till 0722-493939. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.

 

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida