Förrådsbyggnad brann ner i Gösslunda

Klockan 05.02 på torsdagsmorgonen larmades räddningstjänsten till en brand i en förrådsbyggnad i Gösslunda utanför Lidköping.

En granne hade noterat att det brann i en cirka 50 kvadratmeter stor förrådsbyggnad på granntomten och larmade räddningstjänsten. När räddningstjänsten anländer var byggnaden helt övertänd, så man fick inrikta sig på att se till att branden inte spred sig. Anledningen till branden är ännu oklar men en teknisk undersökning kommer att göras under dagen. Enligt uppgift ska stora värden ha gått förlorade men ingen person ska ha skadats i branden. För att få klarhet i anledningen till hur branden startade har en utredning om mordbrand inletts.

 

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida