Lidköpingsbo dömd för en rad brott

Den 29 oktober var ingen bra dag för en 24-årig man från Lidköping som nu har fått sin dom i Skaraborgs tingsrätt.

Den 29 oktober stoppades mannen av polis när han framförde sin bil på Bangatan i Lidköping. Mannen var påverkad av amfetamin och döms därför för rattfylleri. Han döms även för ringa narkotikabrott då han olovligen innehade 0,83 gram amfetamin. Mannen förvarade även en kniv i fordonet och döms därför även för brott mot lagen om förbud beträffande knivar och andra farliga föremål. Det yrkas att beslagtagen narkotika och kniv förverkas från mannen som har erkänt gärningarna. Totalt för dessa brott döms mannen till 150 dagsböter á 140 kronor. Totalt 21 000 kronor. Mannen ska dessutom betala en avgift på 800 kronor till Brottsofferfonden.

Vill du se fler notiser som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha en krona, eller valfritt belopp, till 0722-493939. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida