Ung flicka sparkad i huvudet utanför Pressbyrån

Vid 18-tiden på fredagskvällen larmades polisen till Pressbyrån på Bangatan i Lidköping där ett större gäng hamnat i bråk och där en ung flicka misshandlats med slag och sparkar mot huvudet av två andra tjejer.

Ett stort bråk utbröt på fredagskvällen utanför Pressbyrån vid resecentrum i Lidköping. Totalt ska 25-30 ungdomar befunnit sig på platsen och bland annat blev en ung flicka misshandlad med slag och sparkar mot huvudet. Flickan, som är född 2008, ska bland annat fått ett finger skadat samt fått skador på huvudet efter slag och sparkar. 
Två flickor, födda 2008 och 2009, är utpekade misstänkta för misshandel. De hann springa från platsen innan polisen kom, men är kända av målsägaren.
En person ska även ha påträffats med ett baseballträ och är nu misstänkt för brott mot knivlagen.

Vill du se fler notiser som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha en krona, eller valfritt belopp, till 0722-493939. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida