BK Wik vann med nöd och näppe

Jan Nordberg blev åter poängbäst när BK Wik besegrade Team Mariestad hemma i Lidköpings bowlinghall. Foto: Urban Larsson.

Det blev oväntat jämnt när BK Wik och Team Mariestad BK F möttes i Lidköpings bowlinghall på lördagsförmiddagen.
– Vi lyckades till slut vinna med nöd och näppe och vi är oerhört tacksamma för två poäng, säger Stefan Jonsson i BK Wik.

Efter en tämligen enkel seger borta mot Mariestad tidigare på säsongen blev det betydligt jämnare när lagen möttes i Lidköping på lördagsförmiddagen. Till slut kunde dock Wik vinna matchen med 10-9, men det satt långt inne. Team Mariestad, som huserar i nedre delen av tabellen, var nära att ta poäng mot serieledaren BK Wik.
– Det var oerhört jämnt och vi kunde lika gärna förlorat eller spelat oavgjort, säger Stefan Jonsson som tror att underskattning kan vara en av anledningarna till att det blev så jämnt.
BK Wik leder fortfarande serien och samtidigt tappade en av konkurrenterna om seriesegern, Jönköpings KK, poäng hemma mot Trollhättans Dolphins. Poängbäst i BK Wik blev återigen Jan Nordberg med 861 poäng. Nästa match för BK Wik är hemma mot Falköpings AIK BK nästa lördag.

BK Wik-Team Mariestad BK F 10-9
Poäng:
6 216-6 000.
BK Wik: Jan Nordberg 861, Axel Wallin 837, Maths Blyh 775, Linus Jonasson 772, William Tigerberg 760, Joel Boo 577 (tre serier), Andreas Wik 562 (tre serier), Tomas Elofsson 541 (tre serier) och Fredrik Tengelin 531 (tre serier).

Samtliga resultat och aktuell tabell.

Vill du se fler matchreferat som detta på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha en krona, eller valfritt belopp, till 0722-493939. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida