Mannen i 50-årsåldern har varit i farten igen

Den man i 50-årsåldern som de senaste veckorna befunnit sig i Lidköping, och bland annat låst in sig på olika toaletter runt om i stan för att sova, har nu varit i farten igen.

Klockan 13.15 larmades polisen till Östergatan, där mannen ryckte i några förrådsdörrar för att försöka komma in. När polisen kom dit lämnade dock mannen platsen. Klockan 15.48 fick polisen nästa påringning gällande mannen, som är född 1975 och medborgare i Danmark. Han uppehöll sig då på Shell på Läckögatan och uppförde sig märkligt. Polisen fick på nytt rycka ut och övertala mannen att lämna platsen. Precis som tidigare finns det ingen misstanke om brott, utan mannen söker endast någonstans att sova. Han ska ha blivit erbjuden hjälp, men tackat nej.

Vill du se fler notiser som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha en krona, eller valfritt belopp, till 0722-493939. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida