38-årig kvinna dömd för narkotikabrott

En 38-årig kvinna från Lidköping har dömts till två fall av ringa narkotikabrott, både för eget bruk och för innehav.

Kvinnan påträffades den 19 november 2022 med att vara påverkad av narkotika på Vändgatan i Lidköping. Kvinnan hade då olovligen använt cannabispreparat och tramadol, som är narkotika. Dessutom har hon olovligen innehaft tre tabletter alprazolam, som också är narkotika. Kvinnan har erkänt gärningarna och nu har hon dömts i Skaraborgs tingsrätt till 40 dagsböter á 50 kronor. Totalt 2 000 kronor. Kvinnan ska dessutom betala en avgift på 800 kronor till Brottsofferfonden samt ersätta staten med 1 174 kronor för kostnader i samband med provtagning och analys. Beslagtagen narkotika ska förverkas.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida