En bra helg för Villa Lidköping

Villa Lidköping tog ytterligare fyra poäng under helgens två bortamatcher mot Sandvikens AIK och AIK bandy. Arkivfoto: Urban Larsson.

Lördagens seger borta mot Sandviken följdes upp av ännu en seger när Villa på söndagen besegrade AIK med klara 7-1.

Tilda Ström, som fick gå mållös av planen senast, gav Villa ledningen redan i den 5:e minuten och 2-0 kom några minuter senare genom Ida Friman. AIK lyckades reducera i den 23:e minuten, men det blev också AIK:s enda mål i matchen. Villa spelade med högt tempo, kontrollerade matchen från början till slut, och kunde till slut vända hem med en 7-1-seger i bagaget. Nu är det bara fyra omgångar kvar av seriespelet och Villa leder serien med samma poäng som Västerås, dock har Villa en betydligt bättre målskillnad. På lördag möts Villa och AIK igen och denna gången i Sparbanken Lidköping arena.

Bandy
Elitserien dam
AIK bandy-Villa Lidköping BK 1-7 (1-3)
0-1 Tilda Ström (5), 0-2 Ida Friman, hörna (8), 1-2 Olga Bogdanova (23), 1-3 Moa Friman (45), 1-4 Tilda Ström (44), 1-5 Tilda Ström (53), 1-6 Sanna Gustafsson (77), 1-7 Emma Ahlander (84).
Hörnor: 6-11 (3-5).
Utvisningar: AIK bandy 1×5 min, 1×10 min. Villa Lidköping BK 1×5 min.

Samtliga resultat och aktuell tabell.

Vill du se fler matchreferat som detta på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha en krona, eller valfritt belopp, till 0722-493939. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida