HK Lidköping föll borta mot KFUM Trollhättan

Tränaren Tobias Nordendorph var inte nöjd med sitt lags insats i förlustmatchen mot KFUM Trollhättan. Foto: Urban Larsson.

HK Lidköping mötte på onsdagskvällen KFUM Trollhättan på bortaplan i division 2 västra och det blev förlust med 19-25.

HKL tog ledningen i matchen och var med bra fram till den 25:e minuten då hemmalaget gjorde ett ryck och gick ifrån till 14-9 i paus. Lidköping hade svårt med målskyttet även i den andra halvleken, bland annat missade man två straffar, och till slut blev det förlust med 19-25.
– Vi gav bort matchen i första halvlek. Tyvärr spelade vi med huvudet under armen och gjorde Trollhättans målvakt till världens bästa målvakt, säger tränaren Tobias Nordendorph till Nya Lidköpings-Tidningen efter matchen.
HKL ligger efter förlusten på en tredje plats i tabellen. Nästa match för HKL är hemma mot Skara HF U den 4 februari.

Målskyttar HKL: Thea Forsell 4, Anna Handfast 4, Thelma Holmström 3, Linnéa Åslund 3, Elin Andersson 2, Julia Johansson 1, Ebba Zachrisson 1 och Martina Johansson 1.

Samtliga resultat och aktuell tabell.

Vill du se fler matchreferat som detta på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha en krona, eller valfritt belopp, till 0722-493939. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida