HK Lidköping föll borta mot KFUM Trollhättan

Tränaren Tobias Nordendorph var inte nöjd med sitt lags insats i förlustmatchen mot KFUM Trollhättan. Foto: Urban Larsson.

HK Lidköping mötte på onsdagskvällen KFUM Trollhättan på bortaplan i division 2 västra och det blev förlust med 19-25.

HKL tog ledningen i matchen och var med bra fram till den 25:e minuten då hemmalaget gjorde ett ryck och gick ifrån till 14-9 i paus. Lidköping hade svårt med målskyttet även i den andra halvleken, bland annat missade man två straffar, och till slut blev det förlust med 19-25.
– Vi gav bort matchen i första halvlek. Tyvärr spelade vi med huvudet under armen och gjorde Trollhättans målvakt till världens bästa målvakt, säger tränaren Tobias Nordendorph till Nya Lidköpings-Tidningen efter matchen.
HKL ligger efter förlusten på en tredje plats i tabellen. Nästa match för HKL är hemma mot Skara HF U den 4 februari.

Målskyttar HKL: Thea Forsell 4, Anna Handfast 4, Thelma Holmström 3, Linnéa Åslund 3, Elin Andersson 2, Julia Johansson 1, Ebba Zachrisson 1 och Martina Johansson 1.