Power big meet i Lidköping även i år

Bild från 2019 års Power big meet. Foto: Urban Larsson.

Nu står det klart att det blir ett Power big meet i Lidköping även denna sommar, och datumen som gäller är den 6-8 juli.

Torsdagen den 6 juli drar årets Power big meet igång och sedan följer tre dagar för alla motorintresserade. Huvuddelen av arrangemanget äger som vanligt rum ute på Hovby flygfält med marknadsgata och bilutställningar med mera, men det blir även cruising inne i Lidköping, där fredagens finbilscruising brukar dra flest blickar till sig. I år blir det förövrigt 44:e gången som Power big meet arrangeras, och den femte gången arrangemanget genomförs i Lidköping.

Vill du se fler artiklar som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha fem kronor, eller valfritt belopp, till 0722-493939. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida