Kvinna våldtagen i Lidköping

 

Klockan 05.38 på lördagsmorgonen anmälde en kvinna i 20-årsåldern att hon blivit utsatt för en våldtäkt utomhus på Förstadsvägen i Lidköping.

Händelsen ska ha inträffat en halvtimma och kvinnan fick föras sjukhus för undersökning. Brottsplatsen spärrades av och tekniker kallades till platsen. Polisen har även knackat dörr i området och en förundersökning om grov våldtäkt har inletts. Vid 13.30-tiden på lördagen var teknikerna klara på platsen och avspärrningen hävdes. I nuläget finns ingen misstänkt i ärendet. Polisen söker nu efter vittnesuppgifter och om någon har sett eller hört något om händelsen kan man ringa polisen på 114 14. Brottstiden är något osäker men iakttagelser mellan klockan 04.00 och 05.30 är av stort intresse.

Texten uppdateras.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida