Berusade omhändertagna av polis

Under natten mellan lördag och söndag fick polisen ta hand om flera berusade och narkotikapåverkade personer.

Lördag kl. 23.18
Polisen anträffar en kraftigt berusad man på Annagatan på Margretelundsområdet. Mannen är för onykter för att kunna ta hand om sig själv så han omhändertas enligt lagen om omhändertagande av berusade personer (LOB) och han får övernatta på polisstationen.

Söndag kl. 00.03
Polisen påträffar en kraftigt berusad man i Gamla staden. Mannen omhändertas enligt lagen om omhändertagande av berusade personer (LOB) och han får följa med till polisstationen för att sova ruset av sig.

Söndag kl. 01.42
En kraftigt berusad man påträffas vid Gamla stadens torg. Mannen omhändertas enligt lagen om omhändertagande av berusade personer (LOB) och får sova ruset av sig på polisstationen.

Söndag kl. 02.19
Polisen kontrollerar en man utmed Älvgatan i Lidköping. Mannen, som verkar påverkad, får följa med till stationen för kontroll på kroppsbesiktning. Han är nu misstänkt sedan för narkotikabrott, eget bruk.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida