Milliam tog enda klassegern för LAS

LAS-brottarna var i lördags och tävlade på Knalleträffen i Borås. Från vänster Zlatan Topalovic, Villemo Rydqvist, Milliam Olausson, Oskar Treijner, Vincent Freter, Elise Fortune, Sibell Andersson, Lexi Hammar och Lamia Topalovic. På bilden saknas Ruben Carlsson.
Det blev en klassvinst och femte plats i lagtävlingen när Lidköpings AS ungdomar gästade Knalleträffen i Borås.

Med 136 deltagare från 28 klubbar utspridda på 35 viktklasser blev det för många vikter ganska tunna startfält. Samtidigt passade det bra eftersom flera av LAS-brottarna precis har börjat med licenstävlingar. Denna gång blev det en klasseger genom Milliam Olausson i 31-kilosklassen för GR9. Milliam gick två matcher och vann båda på fall.
Matchvinster blev det också för Oskar Treijner, tvåa i 68-kilosklassen för GR14, Lamia Topalovic, tvåa i 29-kilosklassen för WW11, Zlatan Topalovic, tvåa i 34-kilosklassen för GR11,och för Lexi Hammar, fyra i 50-kilosklassen för WW14. I 53-kilosklassen för WW17 gick Elise Fortune två täta matcher mot Glorija Ojell, Falkenberg. Poängresultaten blev 12–14 och 13–15 i halländskans favör, men totalt alltså hela 44 tekniska poäng under åtta minuters brottning!
Genom sina placeringar hamnade LAS på femte plats i lagtävlingen som vanns av Finspång.
Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida