Unga talanger tävlade i Vänerhoppet

Gymnasterna och tränarna från TK Levo som deltog i Vänerhoppet.

Den 1 april arrangerades regiontävlingen Vänerhoppet i TK Levos trampolinhall och hemmaklubben ställde upp med elva gymnaster som alla gjorde bra ifrån sig.

Regiontävlingar riktar sig till yngre och nyblivna tävlingsgymnaster i ålderspannet 7-15 år. Totalt deltog fyra klubbar och cirkaa 25 gymnaster. Arrangörsklubben Levo ställde upp med elva tävlande och för tre av dessa var detta tävlingspremiär. Om några saknade erfarenhet och hade premiärnerver, så var det inget som avspeglade sig på resultaten. Levo:s gymnaster hölls sig väl framme och lyckades erövra totalt sex medaljer i de olika tävlingsklasserna. I flickor klass 5 kunde Levo fylla hela prispallen med Alma Johansson överst, följt av Madelene Larsson och Emilia Sandblom på andra, respektive tredje plats. En strålande tävling för Alma och Emilia som debuterade i tävlingssammanhang. I klass 4 pojkar erövrade Alfred Kvant silvret med klubbkamraten Erik Andersson på fjärde plats. I klass 6 tog Hedvig Schyberg Ekendal hem segern före klubbkamraten Amanda Sandblom.

Deltagande gymnaster från Levo:
Klass 7 pojkar: Eliaz Kjellén
Klass 6 flickor: Hedvig Schyberg Ekendahl, Amanda Sandblom
Klass 5 flickor: Alma Johansson, Madelene Larsson, Emilia Sandblom, Desiree Larsson, Elsa Nyberg och Sally Önnestam.
Klass 4 pojkar: Alfred Kvant och Erik Andersson.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida