RIX FM festival kommer till Lidköping i sommar


För andra året i rad anordnas Sommarfesten Lidköping och i år kommer RIX FM Festival att vara en del av den.
– Det är väldigt roligt att vi har kunnat värva RIX FM Festival till Lidköping 4 augusti. Det blir en fantastisk musikfestival på Nya Stadens Torg där vi hoppas att många Lidköpingsbor och tillresta kommer att ta del av evenemanget, säger Andrea Johansson, evenemangsansvarig Destination Läckö-Kinnekulle.

– I år firar kommersiell radio 30 år och jag kan med stolthet konstatera att RIX FM Festival är ett av de största och bästa events som någon radiokanal skapat. Tillsammans med våra sponsorer och ett nära samarbete med både artister och skivbolag, så kan vi åter igen bjuda våra lyssnare på en fantastisk musikupplevelse. I många städer har Festivalen blivit en tradition där man går man ur huse för att vara med, och den har blivit en stark plattform där både nya och etablerade artister kan möta sin publik, säger Christer Modig, VP Radio på Viaplay Group.
Arbetet med Sommarfesten Lidköping är i fullgång och i år är det mellan 3-5 augusti evenemanget går av stapeln. På torsdagen bjuds det på dans i Stadsträdgården, på fredagen blir det en färgsprakande musikshow med Rix fm festival på torget och lördagen bjuder på familjeaktiviteter och torghandel i centrum. Lidköping är ett av 12 stopp för RIX FM Festival. Förra året gästades festivalen av över 200 000 besökare vilket gör festivalen till den i särklass största i Sverige. Sommarfesten Lidköping anordnas tillsammans av Destination Läckö-Kinnekulle och Lidköpings kommun.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida