Bildextra: 20 bilder från årets första maj-demonstration

Ett drygt 100-tal personer gick i årets första maj-tåg. Foto: Urban Larsson.

Ett drygt 100-tal personer hade samlats vid Nya stadens torg för att gå med i årets första maj-demonstration i Lidköping.

Demonstrationståget avgick klockan 14.30 från Nya stadens torg i centrala Lidköping och efter en tur runt torget gick man via gågatan fram till Olof Palmes plats vid Folkets hus där det hölls tal av Lena O Jenemark, vice ordförande LO Västsverige. Det bjöds även på underhållning av David Ly Bayard och det hölls panelsamtal med SSU, Socialdemokraterna och LO. S-kvinnorna sålde fika och lotter och LO var på plats och bjöd på korv med bröd. Det fanns även aktiviteter och ansiktsmålning för barn.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida