Ny seger för Råda på hemmaplan

Emma Käll gjorde ett av målen när Råda BK besegrade IK Frisco med 3-2 på Rådavallen. Arkivfoto: Urban Larsson.

Råda BK tog i lördags tre nya poäng när laget besegrade IK Frisco med 3-2 på Rådavallen.

Råda hamnade i tidigt underläge då Frisco tog ledningen redan i den första matchminuten. Sandra Lagerbratt svarade dock med två mål inom loppet av tio minuter och Råda var i ledningen. Fyra minuter senare ökade Emma Käll på till 3-1. Frisco tilläts reducera i inledningen av den andra halvleken men Råda kunde hålla undan och vinna med 3-2. Det var Rådas andra seger och laget har därmed sex poäng efter tre spelade omgångar. Nästa match för Råda är borta mot IF Viken den 6 maj.

 
Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida