Stal parfym för 80 kronor – fick betala 10 300 kronor


En 40-årig man boende i Södertälje har av Skaraborgs tingsrätt dömts till ringa stöld efter att han tagit en parfymflaska på Lidl på Rörstrandsgatan i Lidköping utan att betala.

Händelsen inträffade den 9 maj i år då den 40-årige mannen, som är medborgare i Jemen, stoppade en parfymflaska i byxfickan och gick ut från butiken utan att betala. Parfymflaskan hade ett värde av 79,90 kronor. Mannen hävdar att han råkat stoppa ner flaskan i fickan av misstag, något inte tingsrätten trodde på då det var en testflaska som mannen tagit. Mannen ska även betala en avgift på 1 000 kronor till Brottsofferfonden.

Vill du se fler artiklar som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha tio kronor, eller valfritt belopp, till 123 579 86 40. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida